Yimb, uw gids in Influencerland

Wilt u meer weten hoe u zich kunt laten gidsen in Influencerland? Dan kunnen wij elkaar ontmoeten tijdens de Vakdag (15-01) komende Vakantiebeurs.
Wilt u een afspraak maken? Klik hier.

Yimb is een van de oudste en meest doeltreffende influencerbureaus van Nederland. In ons klantenbestand vele organisaties uit de reisbranche. Yimb koppelt influencers die het best bij uw merk passen. Dat wil zeggen: influencers, die geloofwaardig, loyaal en enthousiast uw product promoten. Yimb ontwikkelt strategie en organiseert al uw persreizen en andere events. Ook de organisatie van Vakantiebeurs ziet Yimb als een autoriteit in Nederland en werkt komende editie (15-18 januari 2020) nauw samen in de selectie, briefing en monitoring van de voor hun relevantie influencers.

Heel kort onze werkwijze op een rij:

  • Wij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden én onmogelijkheden van een reisorganisatie
  • Samenwerkingen met influencers gebeurt vaak op barterbasis. Dus er wordt dan géén extra budget aan de influencer betaald.
  • Wij zoeken in ons grote netwerk de influencer die het best bij uw merk past. Dat wil zeggen: influencers, die geloofwaardig, loyaal en enthousiast uw product promoten.
  • Wij onderhandelen, leggen de afspraken vast in een contract en doen de monitoring inclusief mediawaarde. Dit alles in nauw overleg met u.
  • Wij ontwikkelen strategie en organiseren al uw persreizen en andere events.
  • Een greep uit onze klanten uit de reisbranche de afgelopen jaren: Vacanceselect, D-Reizen, VakantieXpert, Holidaycars.com, Enterprise.nl, Campingnavigator.com, Campingbooking.
  • Buro Yimb is gevestigd in Bodegraven, Nederland, zie www.yimb.nl.
  • Wij zijn gelieerd aan het online marketingbureau N11.nl (en kunnen hierdoor alle noodzakelijke mediaproducten ontwikkelen en leveren).

Zou u meer willen weten over de kansen van samenwerking met influencers? Dan zouden wij met elkaar kunnen kennismaken op de komende Vakdag, 15 januari op de Vakantiebeurs. De stand van Yimb vindt u op het zogenaamde Influencersquare (‘Verre Reizen, Hal 12’). Gezien de drukke agenda’s kunnen we ook nu al een afspraak maken. Mocht dit het geval zijn, dan hoor ik graag hoe laat u dit zou uitkomen.

Met vriendelijk groet,

Hein van Dam