Wij zijn wij

De roots van dit bureau stammen al uit 2010 toen het voorheen handjevol Nederlandse bloggers en vloggers zich voorzichtig uitbreidde. Toen al begon de voorloper van dit bureau, dat toen Magazines&More heette, met de koppeling van deze influencers aan de automotive industrie. Yimb, dat ontstond uit een samenwerking van Magazines&More en Buro N11, heeft ondertussen al vele merken met vele diensten bediend. Deze merken bevinden zich in de automotive, toeristische en dienstverlenende branche.


Wij zijn een ongewoon nuchter influencerbureau

Wij zijn een ongewoon nuchter influencerbureau

Met oplossingen die vaak heel ongewoon zijn, maar met waarden die vroeger juist heel gewoon waren. Denk hierbij aan kwaliteit van werk en zorg voor langdurige klantrelaties. Maar ook meten wij met ons unieke monitoringsysteem exact het belang van jouw campagne. Je wilt precĂ­es weten wat jouw investering opbrengt, toch?

Onze manier van werken

Onze manier van werken

Onze nuchterheid is af te lezen aan onze locatie. Midden in de polder, langs de N11. In misschien wel het fraaiste landschap van Nederland.

Denkend aan Holland zie ik rijen ondenkbaar ijle populieren als hooge pluimen aan den einder staan; en in de geweldige ruimte verzonken de boerderijen verspreid door het land, boomgroepen, dorpen, geknotte torens, kerken en olmen in een grootsch verband.
(H.Marsman)