Onze impact

Je krijgt van je beste vriend(in) een gewéldige tip.
Stel je zich díe impact van jouw merk voor bij jóuw doelgroep. Zo succesvol wil Yimb voor je zijn. Wij zoeken voor jou de juiste influencers die jouw verhaal enthousiast en overtuigend doorvertelt.

Dat klinkt gemakkelijk. Zo makkelijk is het ook. Voor jou. Wij helpen je met alles. Met het vinden van het juiste verhaal, de juiste influencers en de juiste impact. Vervolgens tonen we je exact aan, tot op de euro nauwkeurig, hoe waardevol jouw campagne is.

Wil je jouw doelgroep informeren, enthousiasmeren, activeren? Wij bedenken de oplossingen die daarbij passen. Creatief, maar tegelijkertijd nuchter en eerlijk. Vooraf, zonder je gouden bergen te beloven. Achteraf, door via ons unieke monitoringssysteem resultaten en waardes te meten. Zodat je tot op de euro nauwkeurig weet, wat de impact is van jouw samenwerking.

Het Yimb monitoringsysteem

Voordat je met influencers in zee gaat, tonen wij jou exact de minimale en maximale bedragen aan mediaeuro’s die influencers voor jou kunnen verdienen via hun social media. Ons datasysteem monitort en waardeert voortdurend hun actuele prestaties.

Ook als zij posten over jouw merk. Je ziet meteen hoeveel waarde die berichten hebben. Stuk voor stuk. Gemeten in euro’s. Dit alles op een makkelijk te begrijpen, overzichtelijk dashboard dat van minuut tot minuut de inspanningen van jouw campagne volgt.